Advanced Search

Author Topic: Delicious Desserts  (Read 28969 times)

March 21, 2019, 08:11:14 pm
Read 28969 times

AnJaLi

Delicious Desserts
« on: March 21, 2019, 08:11:14 pm »
Chocolate Banana Muffins





INGREDIENTS

Hazelnut Ribbon

½ cup (125 mL) hazelnut butter or almond butter

¼ cup (50 g) packed light brown sugar

½ tsp (2 mL) vanilla extract
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Muffins

1 ½ cups (375 mL) mashed ripe banana (3-4 bananas)

¾ cup (150 g) granulated sugar

½ cup (115 g) unsalted butter, melted

2 large eggs

1 tsp (5 mL) vanilla extract

2 cups (260 g) cake and pastry flour

½ cup (60 g) Dutch process cocoa powder

2 tsp (6 g) baking powder

½ tsp (2.5 g) baking soda

½ tsp (2.5 g) salt

1 cup (250 mL) chocolate chips
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Chocolate Hazelnut Spread (Makes 1 1/2 [375 mL] cups)

1 ½ cups (200 g) whole hazelnuts

¾ cup (100 g) icing sugar

¼ cup (60 mL) hazelnut oil (or vegetable oil)

4 oz (120 g) dark chocolate, chopped

1 tsp (5 mL) vanilla extract

½ tsp (2.5 g) salt



*****************************************************************************************************

DIRECTIONS



Hazelnut Ribbon

1. Preheat the oven to 350 ºF (180 ºC) and line a muffin tin with paper liners.

2. For the hazelnut ribbon, stir the hazelnut butter, brown sugar and vanilla in a small saucepan over medium heat, stirring until the sugar has dissolved. Remove from the heat to cool while making the muffin batter.

Muffins



1. In a large mixing bowl, whisk the banana, sugar and melted butter and then whisk in the eggs and vanilla.

2. In a separate bowl, sift the flour, cocoa, baking powder, baking soda and salt together. Add this to the banana mixture and stir until blended. Stir in the chocolate chips. Spoon enough batter to fill each muffin cup two-thirds of the way. Spoon the cooled hazelnut mixture into each muffin cup and then top with the remaining muffin batter (don’t worry if some of the hazelnut paste is still exposed). Bake the muffins for 20-25 minutes, until a tester inserted in the centre of a muffin comes out clean. Cool the muffins in the tin for 10 minutes and then tip out to cool completely. Serve the muffins with Chocolate Hazelnut Spread (recipe follows).



Chocolate Hazelnut Spread (Makes 1 1/2 [375 mL] cups)

1. Preheat the oven to 350 ºF (180 ºC). Place the hazelnut in a single layer in a baking dish and toast for about 15 minutes, until the skins darken and start to crack. Allow the hazelnuts to cool then either rub them in a tea towel to remove the skins, or put them in a colander and swirl them around (the skins will come off and fall through the holes of the colander).

2. Place the peeled hazelnuts in bowl of a food processor along with the icing sugar, oil, chocolate, vanilla and salt. Pulse this until the mixture becomes a smooth paste – the chocolate will melt from the friction of the spinning blade, making the paste fluid, but once it sets up to room temperature, it will be a spreadable consistency. If the paste doesn’t set within 2 hours, it can be chilled to set, but then stored at room temperature to be spreadable.




March 22, 2019, 04:45:44 am
Reply #1

MDU

Re: Delicious Muffin Recipes
« Reply #1 on: March 22, 2019, 04:45:44 am »

March 24, 2019, 03:51:08 pm
Reply #2

AnJaLi

Mango Recipes
« Reply #2 on: March 24, 2019, 03:51:08 pm »
மாம்பழ சீஸ் கேக்

தேவையான பொருட்கள்:

மேரி பிஸ்கட்ஸ் - 1/2 பாக்கெட்
வெண்ணெய் - 10 கிராம்
பனீர் - 50 கிராம்
தயிர் - 2 டேபிள் ஸ்பூன்
பொடித்த சர்க்கரை - 100 கிராம்
மாம்பழச் சாறு - 1/2 கப்
மாம்பழத் துண்டுகள் - தேவையான அளவு
ஜெலடின் - 1 ஸ்பூன்
லெமன் ஜூஸ் - 1 ஸ்பூன்

செய்முறை:

* வெண்ணெயை உருக்கி அதனுடன் மேரி பிஸ்கட்டை பொடித்து சேர்த்து நன்றாக கிளறவும்.

* இதை பெரிய பாத்திரத்தில் அடியில் மட்டும் நிரப்பவும்.

* ஜெலடினை சுடுநீரில் கரைத்து ஆறியதும் மாம்பழச்சாறு, தயிர், பனீர், லெமன் ஜூஸ், சர்க்கரை சேர்த்து மிக்ஸியில் ஒரு சுத்து சுத்தி, அதை ஒரு பாத்திரத்தில் அல்லது மோல்டிங் ட்ரேயில் ஊற்றி ஃப்ரீஸரில் வைக்கவும்.

* கலவை சற்றுக் கெட்டியானவுடன் மாம்பழத் துண்டுகளை மேலே தூவி பரிமாறவும்.



March 24, 2019, 03:52:46 pm
Reply #3

AnJaLi

Re: Mango Recipes
« Reply #3 on: March 24, 2019, 03:52:46 pm »
மாம்பழ பர்பி

தேவையான பொருட்கள்:

மாம்பழச் சாறு - 1 கப்
பால் பவுடர் - 1/2 கப்
சர்க்கரை - 2 கப்
நெய் - 2 டேபிள் ஸ்பூன்
தேங்காய் துறுவல் - 1 கப்
ஏலக்காய்த் தூள் - 1 ஸ்பூன்

செய்முறை:

* அடிக்கனமான பாத்திரத்தில் நெய்விட்டு மாம்பழக் கூழைப் போட்டுக் கிளற வேண்டும்.

* கூழ் கெட்டியானதும் இறக்கிவைத்து அதில் தேங்காய்த் துருவல், சர்க்கரை, பால் பவுடர் எல்லாம் சேர்த்துக் கிளறி மீண்டும் அடுப்பில் வைத்து மிதமான தீயில் நன்றாகக் கிளற வேண்டும்.

* மீதியுள்ள நெய்யை விட வேண்டும்.

* பாத்திரத்தில் ஒட்டாமல் பொங்கி வரும்போது ஏலக்காய்த் தூளைப் போட்டு ஏற்கனவே நெய் தடவிய தட்டில் கொட்ட வேண்டும்.

* லேசாக ஆறியதும் துண்டுகள் போட வேண்டும்.

March 24, 2019, 03:55:42 pm
Reply #4

AnJaLi

Re: Mango Recipes
« Reply #4 on: March 24, 2019, 03:55:42 pm »
மாம்பழப் பாயசம்

தேவையான பொருட்கள்:

இனிப்பான மாம்பழங்கள் - 4
சர்க்கரை - 150 கிராம்
பால் - அரை லிட்டர்
உடைத்த முந்திரிப் பருப்பு - 1 டேபிள் ஸ்பூன்
உலர்ந்த திராட்சை - அரை டேபிள் ஸ்பூன்
ஏலக்காய்த் தூள் - சிறிதளவு

செய்முறை:

* மாம்பழங்களைக் கழுவி ஆவியில் வேக வைத்து எடுத்துக்கொள்ள வேண்டும்.

* சூடு ஆறியதும் தோல், கொட்டை இவற்றை நீக்கிவிட்டுச் சாறெடுத்து இரண்டு கப் தண்­ணீர் சேர்த்து அத்துடன் சர்க்கரையையும் சேர்த்து கொதிக்க வைக்க வேண்டும்.

* நன்றாகக் கொதித்ததும் இறக்கி வைத்து முந்திரி கிஸ்மிஸ் பழங்களை நெய்யில் வறுத்து அத்துடன் சேர்த்து நன்றாக ஆற வைக்க வேண்டும்.

* பாலில் கொஞ்சம் தண்­ணீர் சேர்த்து நன்றாக கொதிக்கவிட்டு இறக்கி வைக்க வேண்டும்.

* மாம்பழச் சாறு ஆறியவுடன் பாலுடன் ஏலக்காய்ப் பொடியைத் தூவி கலக்கிவிட்டு பரிமாறவும்.

March 24, 2019, 03:57:46 pm
Reply #5

AnJaLi

Re: Mango Recipes
« Reply #5 on: March 24, 2019, 03:57:46 pm »
மாம்பழ ஐஸ்க்ரீம்

தேவையான பொருட்கள்:

மாம்பழம் - 4
சர்க்கரை - 300 கிராம்
பால் (காய்ச்சி ஆறியது) - 2 ஸ்பூன்
திராட்சை - 2 ஸ்பூன்

செய்முறை:

நன்கு கனிந்த புளிப்பில்லாத மாம்பழங்களை தோல் சிவி, சதை பாகத்தை துண்டு செய்து சர்க்கரையுடன் சேர்த்து மிக்ஸியில் ஒரு சுற்று சுற்றினால் மாம்பழம், க்ரீம் போன்று ஆகி விடும். பாலும் தேவைப்பட்டால் சேர்த்து மிக்ஸியில் ஒரு சுற்று சுற்றி எடுக்க வேண்டும். இதை குளிர வைத்து கண்ணாடிக் கோப்பைகளில் ஊற்றி, திராட்சை தூவி ஸ்பூன் போட்டு பறிமாற வேண்டும்.

March 25, 2019, 09:38:40 pm
Reply #6

AnJaLi

Delicious Desserts
« Reply #6 on: March 25, 2019, 09:38:40 pm »




Ingredients

For the Crepes:
(makes a LOT of crepes, enough for an 8-inch cake)
4 large eggs
1/4 teaspoon kosher salt
2 cups all-purpose flour
2 1/4 cups whole milk
1/4 cup (1/2 stick) unsalted butter, melted and cooled

For the Coconut Cream Filling and Topping:
(makes enough for an 8-inch cake)
2 cups coconut cream, chilled overnight
1/4 cup confectioner's sugar
2 teaspoons pure vanilla extract
1/2 cup coconut jam
1/4 cup granulated sugar

*********************************************************************************

Recipe

For the Crepes:
In a medium bowl, whisk together 4 large eggs and 1/4 teaspoon kosher salt until uniformly yellow.

Add about half of the flour (around 1 cup) to the eggs, whisking gently into the eggs. The batter will be a little lumpy, but that's okay right now. Add about half of the milk and continue whisking. The milk will thin out the batter. Alternate between the flour and milk until you've added it all. Continue whisking until smooth — be careful not to over mix, it should only take a minute or two.

Once the batter is smooth, add 1/4 cup melted unsalted butter and whisk again until the butter is just incorporated into the mixture. Cover the batter and refrigerate for 1 hour.

Once the batter has chilled, heat a medium (at least 8 inches) non-stick skillet pan on medium heat. The surface of the pan needs to be pretty hot to make crepes — test its heat by adding a drop of water to the hot pan. If the water sizzles and bubbles and evaporates, the pan is hot enough. Pour about 1/4 cup batter into the pan and use the handle to twirl the pan so that the batter forms a circle. As you twirl the pan in a circular motion, the batter should spread and makes the crepe. Continue cooking until the crepe has set and the edges begin to crinkle up — a set crepe will usually slide around the pan when it is ready. Slip a spatula under the crepe to flip it over and continue cooking for another 20 seconds, or until the crepe's surface has browned. Repeat the process until the batter is finished, allowing the crepes to cool on a wire rack completely before frosting and building the cake.

***********************************************************************************************************

Putting It All Together:

First, make coconut whipped cream: in the bowl of a freestanding electric mixer fitted with a whisk attachment, combine 2 cups coconut cream, 1/4 cup confectioner's sugar and 2 teaspoons pure vanilla extract. Whisk on medium-high speed until soft peaks form. Use immediately.

Place 1 crepe in the center of your cake plate or cake stand, and use an offset spatula to spread 3 tablespoons coconut jam evenly over crepe. Spread 3 tablespoons coconut cream, before stacking with a new crepe and repeating the process. On the fifth crepe, sprinkle a tablespoon of granulated sugar on the crepe before spreading with coconut jam and coconut cream. Repeat the process until all crepes are used.

Spread the remaining coconut cream across the top and the sides of the cake, to cover the layers. The cake is best when eaten immediately.




March 25, 2019, 09:45:10 pm
Reply #7

AnJaLi

Delicious Desserts
« Reply #7 on: March 25, 2019, 09:45:10 pm »



Ingredients

2 cups semisweet chocolate chips, divided
1 1/2 sticks (6 ounces) unsalted butter, cut into pieces
4 ounces unsweetened chocolate, chopped
1 1/2 cups granulated sugar
3 large eggs plus 1 egg yolk
1 teaspoon vanilla extract
3/4 cup all-purpose flour
1/4 teaspoon fine sea salt
3/4 cup sweetened condensed milk


Directions
Preheat the oven to 350°F. Line an 8x8-inch baking pan with foil and spray with nonstick cooking spray.

In a large microwave-safe bowl, combine 1 cup chocolate chips, butter, and unsweetened chocolate. Heat in the microwave for 1 minute then stir. Continue heating in 30-second bursts, stirring between each burst, until the mixture is melted and smooth but not scorched. Remove from the microwave and let cool slightly.

In a large bowl, use an electric mixer to beat the eggs and sugar on medium-high speed until light and thick, about 3 minutes. Beat in the vanilla extract. Stir in the cooled chocolate mixture with a rubber spatula. Add the flour and salt, folding gently until well combined. Pour half of the batter into the prepared baking pan. Bake for 10 minutes.

Sprinkle with the remaining cup of chocolate chips and pour the sweetened condensed milk over the top. Pour the remaining batter over. Return to oven and bake for about 35 minutes, or until a tester comes out with moist crumbs still attached. Do not over bake. Let cool to room temperature then place in the fridge to chill. The brownies are easiest to cut when chilled and can be served chilled, at room temperature, or warmed in the microwave.


March 25, 2019, 10:52:13 pm
Reply #8

AnJaLi

Delicious Desserts
« Reply #8 on: March 25, 2019, 10:52:13 pm »
Ingredients
1 bowl Yogurt
2 Mangoes
1 TBSP Honey



How to Make Mango Lassi Ice Cream
1.Churn together yogurt, chopped mangoes and honey in a blender.
2.Pour it in silicon moulds
3.Deep freeze it for at least four hours.
4.Serve cold.



March 26, 2019, 11:36:45 am
Reply #9

AnJaLi

Eggless Pancakes
« Reply #9 on: March 26, 2019, 11:36:45 am »



Ingredients Of Eggless Pancakes
1 Cup Maida
1 tsp Sugar
1/2 Salt
2 tsp Baking powder
1 Cup Milk
3 Tbsp Oil
1 tsp Vanilla essence
To cook the pancakes Oil

How to Make Eggless Pancakes
1.Mix flour, sugar, salt, baking powder, milk, oil, vanilla essence and enough water to form a smooth paste. The batter should be of a coating consistency. Add more water if required.
2.Take a frying pan of about 6'-7' diameter and heat oil in it.
3.When the oil gets hot, turn over the pan and drain the excess oil off it.
4.Increase the heat again, and pour batter in the pan.
5.Lower the heat and cover the pan for about 10 seconds. Uncover the pan.
6.When edges of the pancake start lifting on its own, the pancake is done.
7.Just loosen the edges and turn the pan upside down over a plate and serve.




March 27, 2019, 11:23:21 pm
Reply #10

AnJaLi

Delicious Desserts
« Reply #10 on: March 27, 2019, 11:23:21 pm »






Ingredients Of Almond Strawberry Cream
1/2 Cup almonds
12-14 pieces fresh strawberries
1 cup whipped cream
1 tsp holy basil leaves (tulsi)
3 tbsp sugar, powdered



How to Make Almond Strawberry Cream
1.Toast the almond flakes in the oven at 180°C for 4 minutes.
2.Cut the strawberries into 1 cm dices.
3.Whip the cream along with sugar. Do not over whip it or the butter will separate.
4.Mix the almond flakes and strawberries into the cream along with hand torn holy basil.
5.Garnish with almonds and sliced strawberries.




March 28, 2019, 08:38:51 pm
Reply #11

AnJaLi

Delicious Desserts
« Reply #11 on: March 28, 2019, 08:38:51 pm »
சம்பா கோதுமை அல்வா

தேவையானவை:

    * சம்பா கோதுமை – ஒரு கப்
    * சர்க்கரை – ஒன்றரை கப்
    * நெய் – ஒரு கப்
    * முந்திரி – 10
    * ஏலக்காய் – 5
    * புட் கலர் ஆரஞ்சு – ஒரு சிட்டிகை.


செய்முறை:

    * கோதுமையை முதல் நாள் இரவே ஊற வைத்துவிட்டு, மறுநாள் கிரைண்டரில் போட்டு, தேவையான தண்ணீர் சேர்த்து அரைக்கவும்.
    * ஒரு பாத்திரத்தின் மேல் மெல்லிய துணியை கட்டி வைத்துவிட்டு, அரைத்த கலவையை ஊற்றி, பாலை வடிகட்டவும்.
    * மேலே தங்கும் சக்கையை பிழிந்து எடுத்து, அதை மீண்டும் கிரைண்டரில் போட்டு தண்ணீர் சேர்த்து அரைக்கவும்.
    * இப்படியே நான்கு முறை கோதுமை ஜவ்வு போல வரும்வரை அரைத்து அரைத்து துணியில் ஊற்றி, வடிகட்டி பால் எடுக்கவும்.
    * இந்த பாலை அப்படியே மூடி வைத்தால், 6 அல்லது 7 மணி நேரம் கழித்து நன்கு தெளிந்து மேலே தண்ணீர் நிற்கும்.
    * அந்த தண்ணீரை வடித்துவிட்டு, கீழே தங்கியிருக்கும் மாவு பகுதியை எடுத்து அதில் ஆரஞ்சு கலரை கலந்து வைக்கவும்.
    * அடி கனமான பாத்திரம் ஒன்றில் சர்க்கரையை போட்டு கால் டம்ளர் தண்ணீர் ஊற்றி, கம்பி பதம் வந்ததும் கோதுமை பாலை, சர்க்கரை பாகில் சேர்த்து கைவிடாமல் கிளற வேண்டும்.
    * நெய்யை சிறிது சிறிதாக சேர்த்து கொண்டே கிளறவும்.
    * அல்வா பதம் வந்ததும் முந்திரியை முழுதாக நெய்யில் வறுத்துபோட்டு, ஏலக்காயை பொடித்து போட்டு கிளறவும்.
    * சுற்றிலும் நெய் கக்கி, அப்படியே கசிந்து, அல்வா பாத்திரத்தில் ஒட்டாமல் சுருண்டு வரும்.
    * அந்த சமயத்தில் இறக்கி, நெய் தடவிய தட்டில் கொட்டவும்.



March 28, 2019, 08:42:46 pm
Reply #12

AnJaLi

Delicious Desserts
« Reply #12 on: March 28, 2019, 08:42:46 pm »
திண்டுக்கல் ஜிலேபி


தேவையானவை:

    * உளுந்து – 200 கிராம்
    * பச்சரிசி – 50 கிராம்
    * வனஸ்பதி – 250 கிராம்
    * ரீபைண்ட் ஆயில் – கால் லிட்டர்
    * நெய் – 150 கிராம்
    * சர்க்கரை – அரைகிலோ
    * தண்ணீர் – ஒரு லிட்டர்
    * எலுமிச்சம் பழத்தில் பாதி மட்டும்.

செய்முறை:

    * முதலில் சர்க்கரையை தண்ணீருடன் சேர்த்து கொதிக்கவிட்டு ஜீராவாக காய்ச்சி வைத்து கொள்ள வேண்டும்.
    * அடுத்து கால் மணி நேரம் ஊற வைத்த உளுத்தம் பருப்பையும், பச்சரிசியையும் கிரைண்டரில் போட்டு நன்கு நைஸ் பதத்துக்கு மாவை ஆட்டி எடுத்து வைக்க வேண்டும்.
    * இப்போ ஜீராவும், ஜிலேபி மாவும் ரெடி.
    * சூடான எண்ணெய் சட்டியில் ரீபைண்ட் ஆயிலுடன் நெய்யை சேர்த்துவிட்டு, அதில் பாதி எலுமிச்சம் பழத்தையும் பிழிந்துவிட வேண்டும்.
    * எண்ணெய் சட்டி நன்கு காய்ந்தவுடன் ரெடியாக இருக்கும் ஜிலேபி மாவை பிழிய வேண்டும்.
    * சிறிய ஓட்டையுடன் இருக்கும் துணியில் கையளவு மாவை எடுத்து கொண்டு, கொலுசு மாதிரி சிறிய சிறிய வளையங்களாக ஒரே சீராக பிழிய வேண்டும்.
    * சுவையான ஜிலேபி தயார்!



April 25, 2019, 12:50:10 pm
Reply #13

AnJaLi

Delicious Desserts
« Reply #13 on: April 25, 2019, 12:50:10 pm »




Ingredients

250g all purpose flour
2tsp baking powder
4 eggs
150 sugar
150g margarinemelted
200g candied fruitsmixed with 150g raisins, soaked in 50ml brandy or water
1 vanilla podor vanilla essence to taste
 margarine for greasing mould

Instructions

Preheat oven at 180˚C.
Sift flour and baking powder together. Cream egg and sugar, add in flour and the rest of the ingredients. Mix well. Cast into a cake mould and bake around 45 minutes.



April 30, 2019, 08:25:06 pm
Reply #14

AnJaLi

ஸ்ட்ராபெர்ரி கப் கேக்
« Reply #14 on: April 30, 2019, 08:25:06 pm »
ஸ்ட்ராபெர்ரி - 6 அல்லது 7
ஆல் பர்பஸ் ஃப்ளார் - 1 1/2 கப்
பேக்கிங் பவுடர் - ஒரு தேக்கரண்டி
பால் - கால் கப்
வெனிலா எசன்ஸ் - ஒரு தேக்கரண்டி
வெண்ணெய் - அரை கப்
சர்க்கரை - ஒரு கப்
முட்டை - ஒன்று
முட்டை வெள்ளைக்கரு - 2
ரெட் ஃபுட் கலர் - சிறிது
கப் கேக் லைனர் - 12
க்ரீம் சீஸ்/ஸ்ட்ராபெர்ரி ஃப்ராஸ்டிங் - ஒரு கேன்

தேவையான பொருட்களை தயாராக வைத்துக் கொள்ளவும். ஸ்ட்ராபெர்ரியை ப்ளெண்டர்/ஃபுட் ப்ராசஸரில் போட்டு அரைத்து கொள்ளவும். தண்ணீர் சேர்க்க கூடாது.

ஆல் பர்பஸ் ஃப்ளார் மற்றும் பேக்கிங் பவுடர் சேர்த்து 2 அல்லது 3 முறை சலித்துக் கொள்ளவும்.

ஸ்ட்ராபெர்ரி பியூரியில் வெனிலா எசன்ஸ் மற்றும் பால் சேர்த்து கலந்து கொள்ளவும்.

ஒரு பெரிய பாத்திரத்தில் வெண்ணெயுடன் சர்க்கரை சேர்த்து நன்கு அடித்துக் கொள்ளவும். பின்னர் முட்டை மற்றும் முட்டை வெள்ளைக்கரு சேர்த்து நன்றாக அடித்துக் கொள்ளவும். இப்போது சிறிது மாவு சேர்த்து கலந்து கொள்ளவும். பின்னர் ஸ்ட்ராபெர்ரி-பால் கலவையை இதனுடன் சேர்க்கவும்.

பிறகு மீதியுள்ள மாவையும் சேர்த்து கட்டியில்லாமல் கலந்து கொள்ளவும்.

விருப்பப்பட்டால் சிறிது ரெட் கலர் சேர்த்துக் கொள்ளவும். ஓரிரு துளி ரெட் கலர் சேர்த்தால் பின்க் நிறம் கிடைக்கும்.

கப் கேக் லைனரை மஃபின் ட்ரேயில் அடுக்கி, மாவு கலவையை முக்கால் பாகம் ஊற்றவும்.

அவனை 350 டிகிரி முற்சூடு செய்து 22 முதல் 25 நிமிடங்கள் வரை பேக் செய்து எடுக்கவும்.

டூத் பிக் கொண்டு வெந்ததை உறுதி செய்து கொள்ளவும். கேக் வெந்துவிட்டால் கேக்கின் மேற்பகுதியை விரல்களால் அழுத்தினால் ஒட்டாமல் இருக்கும்.

ஒரு மணி நேரம் கப் கேக் நன்கு ஆறியதும் ப்ராஸ்ட்டிங் செய்யலாம். ப்ராஸ்டிங்கில் சிறிது ரெட் கலர் சேர்த்தால் அழகிய பின்க் நிறம் கிடைக்கும். வெள்ளை, பின்க் கலர் ப்ராஸ்டிங் இதற்கு நன்றாக இருக்கும்.

மேலே ஸ்ட்ராபெர்ரி, ஸ்ப்ரின்கிள்ஸ் கொண்டு விரும்பியவாறு அலங்கரிக்கலாம்.

சுவையான ஸ்ட்ராபெர்ரி கப் கேக் தயார்